BRUNCHCATERING I GÖTEBORG ELLER STOCKHOLM?


Ska du beställa catering i Stockholm eller Göteborg

Om du beställer catering service i Stockholm eller Göteborg beror naturligtvis på var du bor. Oftast så är det ju så att vi tar det som ligger närmast och enklast till hands. Om det är rätt eller fel kan vi sia i stjärnorna om, och får förmodligen aldrig ett riktigt svar på. Om vi ändå tänker oss att vi bor någon annanstans, eller inte har något emot att planera en fest, möte eller bjudning i en annan stad. Vi tänker oss också att vi bara har Stockholm eller Göteborg att välja på. Vilken stad är då bäst att anlita ett cateringföretag i, för att få mest variation, kvalitet och service?

Att planera och beställa catering i Stockholm

I vår Svenska huvudstad, Stockholm finns det ett vasst utbud av catering val till alla sorter fester, bjudningar eller arrangemang. Här hittar du catering-mat från världens alla hörn som ger dig chansen att bjuda alla sorters besökare på just det som de gillar, eller helt enkelt vrida på steken och få till något annorlunda som uppskattas av besökare och vänner som kommer från andra kulturer.

Det är många i Stockholm som tävlar om gunsten att få vara med på listan av cateringföretag. Allt från enkla pizzarestauranger till de mest exklusiva krögarna i tät konkurrens med enskilda specialiserade cateringfirmor. Vill du ha en kvalitetscatering så har du möjlighet att välja en erkänd krögare med Michelinstjärnor i bagaget såsom Operakällaren eller Berns, annars så finns det även ett vasst utbud av mindre cateringkockar som också ser till att få jobbet gjort i andan av gastronomiska upplevelser.

Att planera och beställa catering i Göteborg

Att beställa catering i Göteborg är lika enkelt som i Stockholm, bara att den stora skaran av den svenska befolkningen inte hör det talas lika mycket om det. Catering i Göteborg erbjuder också här mat från alla världen hörn. Undantaget för catering i Göteborg kan vara att det kommer på efterkälke lite grann när det kommer till gastronomisk kvalitetscatering, eftersom alla de mest erkända kockarna har sökt sig till Stockholm.

Detta betyder dock inte att det är sämre med catering i Göteborg. Det beror precis på vad du vill ha på din meny. Göteborg är känt runt om i Sverige för sin goda och fina fisk, så är det fisk som ska stå på din cateringmeny så kan Göteborg vara steget före Stockholm. Söker du erkända kockar som ska laga din mat så är några av de bästa alternativen Svea Hof och Tvåkanten.

Om du är ute efter ett något mer prisvärt alternativ kan vi varmt rekommendera Guldhedhedsgården. Guldhedsgården har i över 60 år levererat fantastisk catering i Göteborg  till alla möjliga olika event, allt från studenter, minnesstunder, bröllop och fester.

Så blir resultatet av catering i Stockholm Vs Göteborg

Både Stockholm och Göteborg är två av Sveriges mesta och bästa att finna det som du söker i, så även när det gäller att beställa catering. Ska du ha det bästa Sverige har och erbjuda inom gastronomisk catering så är det nog ändå Stockholm som gäller. Då kanske med undantaget för fiskmenyer i din catering. I det fallet kan det vara Göteborg som står som vinnare. I vilket fall så är vi övertygade om att du får en lyckad cateringupplevelse vilken av städerna du än väljer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>